Cautare

2392 de rezultate pentru "carte telefon" (2.67 secunde)
In carte sunt detaliate observatiile OZN considerate de Fortele Aeriene ale SUA ca fiind inexplicabile. ... O alta carte importanta a fost, in 1953, Flying Saucers Have Landed (Farfuriile zburatoare au aterizat) de Desmond Leslie si George Adamski.
Rememorarea evenimentelor de atunci, facuta in cea mai recenta carte a sa: ... Din acea carte, eu ma voi opri in continuare doar asupra informatiilor privind faimosul caz din 1968.
Mecanismul interior al renuntarii a fost recunoscut a fi de foarte mult folos in acest sens si este descris in aceasta carte.
La Stockolm mi-am creat o echipa cu domnul Sharif Qatarne si cu domnul Brahme - si am realizat aceasta carte - Three-dimensional atlas of lymph node topography based on the visible human data set. ... Uwe Goetz, o carte speciala pentru fizicienii romani si nu am avut vreo solicitare.
Mai tarziu, Charles Hickson a aparut in talk-show-uri, a tinut prelegeri si interviuri, iar in 1983 a scris si publicat, impreuna cu William Mendez, o carte:
Pai, ce-o sa facem noi cu o carte, ca doar nu ne punem pe citit?!", a spus o sateanca din Veleni, sat apartinand de Seaca de Padure. ... PSD ne-a dat de 8 Martie flori, o carte de Adrian Paunescu, ceas de masa si ciocolate.
"Respect demersul lor, dar nu inteleg cum autorii a mii de carti sprijina pe cineva care a demonstrat ca nu are apetenta pentru lectura. Cred ca ultima carte citita de Traian Basescu a fost jurnalul de bord", a afirmat Hasotti.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Ploiesti, ca PNL nu va face alianta electorala nici cu PNL si nici cu PSD, spunand ca "PNL va trebui sa incerce cu toate puterile sale sa joace propria carte in politica romaneasca".
Miercuri, la ora 15,00, la standul Editurii RAO de la Targul de Carte Bookfest a avut loc lansarea volumului "Noul aliat" de George Cristian Maior, in prezenta autorului.
Ion Iliescu a ales Oltenia pentru a-si lansa noua carte din doua motive: s-a nascut la Oltenita acum aproape 80 de ani, a facut primele clase la Scoala numarul 2 si nu a incetat niciodata sa aiba afinitati pentru acest oras.
Au intrat in cardasie cu ziaristii, si-au gasit sprijin la mogulii cei rai, se infratesc cu profesorii, cu doctorii, cu inginerii, intr-o periculoasa fratie a oamenilor cu carte. ... Daca in lipsa lor se pun nesimtitii astia de stiutori de carte sa atace Palatele?
Asta pentru ca am participat la targul de carte "Gaudeamus" unde a venit si Salman Rushdie, de la care am luat un autograf si am tinut in mana cartea sa "Versetele Satanice" si mi-a facut si o poza.
Miercuri, 4 mai 2011, orele 13:30, la sediul Senatului - Sala Constantin Stere, domnul Ion ILIESCU, fost Presedinte al Romaniei, presedinte de onoare al PSD va sustine o PREZENTARE DE CARTE.
O carte politica extrem de importanta. ... Si de ce cred eu ca mandatul prezidential poate reprezenta o importanta carte in acest poker politic?
Boc le-a transmis liderilor opozitiei sa nu creeze sperante iluzorii tinerilor, care, in loc sa fie preocupati de carte, sa caute "alte alternative".
Care, pe de-o parte, are mainile legate iar pe de alta parte isi poate juca, totusi, si propria carte. ... In schimb, UDMR isi poate juca propria carte.
Avand 130 de sate in grija, senatorul si-a reunit toate actiunile intr-o carte, pe care a prezentat-o in conferinta de presa.
Basescu isi joaca ultima carte Acum, cand Vasile Blaga incearca sa-i aduca aminte lui Traian Basescu ca daca PDL a pierdut, atunci a pierdut pentru ca l-a salvat de la suspendare, nu face decat sa probeze proverbul "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti", afirma analistul politic Stelian Tanase.
N-as fi venit astazi in fata dumneavoastra cu o astfel de abordare daca nu mi-ar fi zgandarit orgoliul de roman stirea ca la Targul de carte de la Frankfurt ne-am facut de ras.
Chiar am uitat cu totii ca Basescu spunea in 2004 ca mizeaza totul pe o carte, Constitutia Romaniei? De atunci a facut praf aceasta carte, iar acum comportamentul sau a atins o cota incredibila de iresponsabilitate.
google-analytics.com